Carles Margarit


Carles Margarit

Interiorista, Dissenyador de producte i Design Manager.

La vida de Carles Margarit sempre ha girat al voltant del disseny. Es va formar a l’Escola Elisava de Barcelona, posteriorment es va graduar a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i va obtenir el Màster Design Management de la UPC. En l’actualitat, treballa com a interiorista a Tendències Girona, dissenya productes per a firmes tan importants com Kave Home i forma part del prestigiós grup Otazen, on és Design Manager a Europa i Orient Mitjà. El seu èxit ha arribat tan lluny que els seus dissenys s’han exposat en diferents fires internacionals com el Salone Internazionale del Mobile Milano, Stockholm Furniture Fair o Furniture China-Shangai.


WELCOME, Ofitres

Carles Margarit i Roman Proubasta s’uneixen per crear Welcome, un programa d’accessoris sanitaris molt complet que garanteix els protocols d’higiene recomanats. Welcome dóna la benvinguda a hostes i clients en dues versions, Welcome Hotel amb paperera opcional i Welcome Retail amb o sense rodes i dispensador opcional. El disseny s’integra i s’adapta als diferents espais amb discreció. Disponible en diferents acabats.

Welcome Ofitres
Welcome Ofitres
SAVOI, Kave Home

Carles Margarit ha dissenyat la nova col·lecció ‘Savoi’ per a Kave Home. L’interiorista i dissenyador de producte s’ha inspirat en l’Art Déco de la prestigiosa escola d’arquitectura i disseny Bauhaus. Les potes de cada peça que componen la sèrie, representen a la perfecció l’època on les línies primes i corbes eren el més cridaner del disseny. La col·lecció SAVOI és d’estil atemporal, capaç d’adaptar-se a qualsevol tipus d’espai.

Savoi, Kave Home
Savoi, Kave Home
SILKE, Kave Home

La col·lecció ‘Silke’, dissenyada per a Kave Home, arrebossa elegància i calidesa gràcies a les seves línies minimalistes d’estil nòrdic. Realitzada amb fusta de freixe i fusta lacada, aquesta col·lecció té com a punt sorprenent la seva versatilitat; és possible combinar els seus elements creant noves peces de mobiliari. La col·lecció consta de taules, prestatgeries, bancs, consoles, escriptoris, penjadors i altres complements.

Silke, Kave Home
Silke, Kave Home
ATM, Full HD

El dispensador de venda d’entrades de cinema es va dissenyar apostant per una línia estètica innovadora, tenint en compte principalment el seu ús tecnològic. Els holocaixers, situats en totes les entrades al recinte des del pàrquing, ofereixen noves particularitats tecnològiques aplicant un sistema de presentació mitjançant tècniques holístiques en tres dimensions. El cinema Full HD, situat al Centre Comercial Splau de Barcelona, és el primer multicine d’Espanya i un dels primers del món on totes les sales s’han dissenyat pensant en el cinema del futur. Disseny de Carles Margarit i Roman Proubasta.

ATM, Full HD
EMOTIONAL CUBE, Envatech

Integrar un cub en un openspace permet gaudir d’una varietat d’estades gràcies a la seva flexibilitat de dimensions, la seva adaptabilitat a diferents espais i la seva combinació d’acabats. Emotional Cube, dissenyat per a Envatech, és un espai ideal de treball. Les seves característiques creen un clima de tranquil·litat i inspiració, deixant lloc a la creació de noves idees. El seu disseny minimalista encaixa en qualsevol lloc i el seu aïllament acústic combat les molèsties sonores gràcies al seu doble vidre.

Emotional Cube, Envatech
MARTA, RedLab

La Butaca Marta neix a partir de la cadira Mediterrània, seguint els seus matisos més personals i la seva filosofia. La reinterpretació es caracteritza per una estètica atemporal que arrebossa força gràcies a la combinació dels seus materials i colors. La butaca Marta es va presentar en una de les edicions del RedLab, concurs que neix de la mà de RED (Reunión de Empresas de Diseño) i la plataforma O-Cults, amb la finalitat de promocionar el treball de dissenyadors emergents entre les 40 firmes espanyoles de disseny de l’hàbitat que formen part de l’associació RED.

Marta, RedLab