Soft‐seating: un espai de relax i creativitat


Està clar que estem en una nova era pel que fa al disseny en les oficines. Ens estem familiaritzant cada vegada més amb paraules com open space, co‐working, home officemillennials, entre moltes altres. Tot i així es continuen creant nous conceptes relacionats amb el món laboral i les seves oficines; posarem un exemple: saps què és el Soft‐Seating?

El Soft‐Seating és un espai equipat amb mobiliari confortable perquè els treballadors puguin utilitzar‐lo per descansar, per treballar individualment de manera còmoda o per treballar en grans idees en equip. Gràcies a la seva versatilitat en usos, aquest espai és cada vegada més usual trobar‐lo en oficines de tot tipus. Podem trobar el Soft‐Seating en zones de descans, halls, zones de trànsit, zones de treball o patis de menjar.


Fan - DYNAMOBEL

Fan – DYNAMOBEL


Com adaptar el soft‐seating a la teva oficina?

Per equipar una zona soft‐seating hem de tenir en compte principalment les dimensions de l’espai. A partir d’aquí, podem jugar amb diferents peces del mercat que convertiran aquests ambients en zones multifuncionals, inspiradores i adaptades a les necessitats d’avui. El soft‐seating s’adapta perfectament a les zones open space. L’espai trenca amb les zones dedicades exclusivament a la feina oferint als usuaris un nou ambient que convida a seguir treballant d’una manera més relaxada. El soft‐seating també s’adapta perfectament a les oficines amb particions. L’estètica del mobiliari sol ser atractiu; equipar una zona tancada amb mobiliari de disseny cridaner és una bona idea si volem aconseguir un espai exclusiu.

A continuació us ensenyarem peces ideals per aconseguir un soft‐seating que inviti a la relaxació i a la creativitat.


Gliss Lounge - PEDRALI

Gliss Lounge – PEDRALI


Alya - ANDREU WORLD

Alya – ANDREU WORLD


SeWorks - SEDUS

SeWorks – SEDUS


Be Wood - DYNAMOBEL

Be Wood – DYNAMOBEL


Puzzle - DELAOLIVA

Puzzle – DELAOLIVA