Mobiliari


Equipament

Mobiliari

Som especialistes en mobiliari per a oficines. Estudiem acuradament les necessitats de cada client, avaluant les diferents solucions per a optimitzar l’espai disponible. El nostre objectiu és crear espais de treball que inspiren, confortables, funcionals i atractius on el disseny prioritza el benestar dels treballadors. Per aconseguir les solucions més apropiades en cada projecte, disposem d’un equip de professionals altament qualificats, capaç d’oferir-li a les empreses un assessorament de qualitat.

“Tot és disseny, i la qualitat del disseny afecta a la qualitat de les nostres vides”. Norman Foster, arquitecte.

Partners principals

Dynamobel. Fabricant de mobiliari, cadires i partició amb més de 50 anys d’experiència en el sector. Som distribuïdors oficials d’una de les empreses més consolidades del mercat actual.Sedus. El fabricant alemany porta des de 1871 oferint solucions de qualitat a les empreses que s’avancen al futur i que es preocupen pel benestar dels seus treballadors. Sedus dissenya mobiliari ergonòmic com cadires i taules. Som distribuïdors oficials.


Enea. Des del País Basc, Enea dissenya i fabrica mobiliari atractiu i resistent gràcies a tècniques innovadores i a la seva col·laboració amb grans dissenyadors. S’especialitzen en cadires per a espais de treball, contract i espais públics.JG Open Systems. Dissenya sistemes adaptables per a oficines, aportant solucions interessants. La funcionalitat dels seus productes converteixen a la companyia en un aliat per a les empreses de tots els sectors.