Nosaltres

Nosaltres

Tendències Girona és un estudi d’interiorisme amb un gran showroom especialitzat en mobiliari per a oficines. Ens diferenciem de la resta perquè som interioristes col·legiats que ens permet realitzar projectes a mida i integrals per a oficines i altres sectors, com el contract o el comercial, de manera professional. Són molts els anys viscuts en el món del disseny. Projectem, creem tendència i orientem els clients cap a les millors solucions tècniques, pràctiques i estètiques.Carles Margarit

Carles Margarit

CEO / Design ManagerLa vida de Carles Margarit sempre ha girat al voltant del disseny. Es va formar a l’Escola Elisava de Barcelona, posteriorment es va graduar a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i va obtenir el Màster Design Management de la UPC. En l’actualitat, treballa com a interiorista a Tendències Girona, dissenya productes per a firmes tan importants com Kave Home i forma part de el prestigiós grup Otazen, on és Design Manager a Europa i Orient Mitjà. El seu èxit ha arribat tan lluny que els seus dissenys s’han exposat en diferents fires internacionals com el Salone Internazionale de el Mobile Milano, Stockholm Furniture Fair o Furniture Xina-Xangai.

Col. 1075


Paula Rodríguez

Paula Rodríguez

InterioristaLa Paula és una jove interiorista amb grans idees. Es va formar en Programació i Direcció d’Obres de Decoració a l’Escola d’Art i Disseny Massana de Barcelona i es va graduar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Forma part de l’equip de disseny a Tendències Girona des de l’any 2018. A més d’aportar solucions innovadores en cada projecte, és l’encarregada de dibuixar en dos i tres dimensions tots els detalls, perquè els nostres clients tinguin l’oportunitat de veure el seu disseny abans de passar a l’acció.

Col. 1422
Experiència en una altra dimensió

Ens submergim en els projectes d’interiorisme a través de la realitat virtual, una eina innovadora que ens permet viure en primera persona l’experiència d’interactuar en temps real amb l’entorn futur. Les ulleres Oculus Rift ens ofereixen grans avantatges, com observar l’espai abans de la seva construcció, modificar materials en temps real, treballar la llum… tot això mentre caminem i interactuem amb l’espai virtual.

Partners

Treballem amb les millors marques per a oferir solucions a mida. En cada projecte, busquem l’equilibri entre qualitat, confort, funcionalitat i estètica.

Contacti amb nosaltres