Nosaltres

Nosaltres

Tendències Girona és un estudi d’interiorisme amb un gran showroom especialitzat en mobiliari per a oficines. Ens diferenciem de la resta perquè som interioristes col·legiats que ens permet realitzar projectes a mida i integrals per a oficines i altres sectors, com el contract o el comercial, de manera professional. Són molts els anys viscuts en el món del disseny. Projectem, creem tendència i orientem els clients cap a les millors solucions tècniques, pràctiques i estètiques.

Experiència en una altra dimensió

Ens submergim en els projectes d’interiorisme a través de la realitat virtual, una eina innovadora que ens permet viure en primera persona l’experiència d’interactuar en temps real amb l’entorn futur. Les ulleres Oculus Rift ens ofereixen grans avantatges, com observar l’espai abans de la seva construcció, modificar materials en temps real, treballar la llum… tot això mentre caminem i interactuem amb l’espai virtual.

Partners

Treballem amb les millors marques per a oferir solucions a mida. En cada projecte, busquem l’equilibri entre qualitat, confort, funcionalitat i estètica.

Contacti amb nosaltres