Paviments


Equipament

Paviment

El parquet ofereix una estètica atractiva i càlida. La seva instal·lació és senzilla i és fàcil de mantenir. El parquet és prou resistent com per suportar els reptes del dia a dia. Les moquetes proporcionen grans beneficis en els espais de treball: ajuden a esmorteir el so, redueixen la fatiga a les cames i a la vista, ofereixen un major confort tèrmic i milloren la qualitat de l’aire dels espais interiors. Sigui quin sigui el material triat, és important escollir un paviment adequat per a cada espai, tenint en compte l’ús que se li donarà.
Parquet Pergo

Tenim molt en compte el paviment en cada projecte: parquets i moquetes resistents per al dia a dia i atractives per sempre.

Partners principals


Interface. Companyia americana de paviments comercials amb una col·lecció integrada de llosetes de moqueta i paviments resilients, que inclouen llosetes de vinil de luxe i paviments de goma. Compleixen els estàndards de disseny, qualitat i rendiment que busquem a Tendències Girona.




Pergo. Especialistes en sòl laminat i parquet natural des de la dècada dels anys 50. Avui, Pergo segueix sent sinònim de sòl pràctic, atractiu i d’alta qualitat.




Sintetik Carpets. Empresa especialitzada en moquetes d’alt rendiment per a la millora acústica i per a la millora de la qualitat de l’aire i del benestar laboral en entorns de treball i espais interiors públics i privats.