T Design LabA Tendències volem crear un nou concepte de productes que aportin a les persones experiències que tinguin un efecte positiu en les seves vides personals i professionals. Per aconseguir aquest objectiu, hem creat el programa T·designLAB, un espai on la imaginació i el disseny flueixen gràcies a l’equip mutlidisciplinar que el compon: el nostre propi equip i una gran varietat de col·laboracions amb tot tipus de professionals relacionats amb el disseny.

T·designLAB es converteix així en una font d’inspiració per a les empreses modernes que busquen el benestar dels seus treballadors i treballadores i millorar així la salut, la creativitat i la productivitat en els seus llocs de treball. Es presenta així una oportunitat única per intercanviar idees innovadores entre professionals i posar en pràctica els últims avenços en disseny centrat en les persones. Si estàs interessat/da en col·laborar amb T·designLAB, posa’t en contacte amb nosaltres.


“La filosofia de T·designLAB es basa en crear dissenys equilibrats d’emoció i funcionalitat, pensats per a millorar la vida de les persones.”


Carles Margarit, Design Manager a T·designLABWELCOME, Ofitres / Roman Proubasta i Carles Margarit

Carles Margarit i Roman Proubasta s’uneixen per crear Welcome, un programa d’accessoris sanitaris molt complet que garanteix els protocols d’higiene recomanats. Welcome dóna la benvinguda a hostes i clients en dues versions, Welcome Hotel amb paperera opcional i Welcome Retail amb o sense rodes i dispensador opcional. El disseny s’integra i s’adapta als diferents espais amb discreció. Disponible en diferents acabats.

Welcome Ofitres
Welcome Ofitres
SAVOI, Kave Home / Carles Margarit

Carles Margarit ha dissenyat la nova col·lecció ‘Savoi’ per a Kave Home. L’interiorista i dissenyador de producte s’ha inspirat en l’Art Déco de la prestigiosa escola d’arquitectura i disseny Bauhaus. Les potes de cada peça que componen la sèrie, representen a la perfecció l’època on les línies primes i corbes eren el més cridaner del disseny. La col·lecció SAVOI és d’estil atemporal, capaç d’adaptar-se a qualsevol tipus d’espai.

Savoi, Kave Home
Savoi, Kave Home
SILKE, Kave Home / Carles Margarit

La col·lecció ‘Silke’, dissenyada per a Kave Home, arrebossa elegància i calidesa gràcies a les seves línies minimalistes d’estil nòrdic. Realitzada amb fusta de freixe i fusta lacada, aquesta col·lecció té com a punt sorprenent la seva versatilitat; és possible combinar els seus elements creant noves peces de mobiliari. La col·lecció consta de taules, prestatgeries, bancs, consoles, escriptoris, penjadors i altres complements.

Silke, Kave Home
Silke, Kave Home
NOSTRUM, Mobiliari / Carles Margarit

La col·lecció Nostrum s’inspira en el Mar Mediterrani. Una reinterpretació del mobiliari d’època que manté intacta la seva essència a través de suaus corbes que recorden les onades del mar. La calidesa dels diferents acabats i els accessoris que l’acompanyen reafirmen que la col·lecció Nostrum està dissenyada per vestir espais acollidors, mansos i amb estil propi. La col·lecció compta amb taules, cadires i tamborets amb una gran varietat d’acabats disponibles.

SAPPORO, Mobiliari / Carles Margarit

El mobiliari d’estil japonès es basa en l’harmonia. Busca crear espais equilibrats, on la natura i l’ésser humà s’integren a la perfecció. La col·lecció Sapporo s’inspira en aquest estil que està en auge entre les societats occidentals. Sapporo compta amb un disseny de formes subtils, acompanyat d’una gamma de colors neutres i materials càlids que són capaços de crear entorns realment acollidors.

HUNTER, Confort Modul Systems / Martí Riera i Carles Margarit

Hunter és una petita cabina de fusta distribuïda en dos nivells. La planta inferior disposa d’un porxo que pot ser utilitzat com coberta per a vehicles o com a zona d’oci. La planta superior compta amb una còmoda habitació per al descans que es converteix en un relaxant espai d’observació cap a l’exterior.El mòdul habitable està completament moblat i posseeix un aïllament acústic immillorable. A l’ésser un programa modular, Hunter es pot plantejar a mida, oferint mòduls addicionals per cobrir totes les necessitats.

ATM, Full HD / Carles Margarit

El dispensador de venda d’entrades de cinema es va dissenyar apostant per una línia estètica innovadora, tenint en compte principalment el seu ús tecnològic. Els holocaixers, situats en totes les entrades al recinte des del pàrquing, ofereixen noves particularitats tecnològiques aplicant un sistema de presentació mitjançant tècniques holístiques en tres dimensions. El cinema Full HD, situat al Centre Comercial Splau de Barcelona, és el primer multicine d’Espanya i un dels primers del món on totes les sales s’han dissenyat pensant en el cinema del futur. Disseny de Carles Margarit i Roman Proubasta.

ATM, Full HD
EMOTIONAL CUBE, Envatech / Carles Margarit

Integrar un cub en un openspace permet gaudir d’una varietat d’estades gràcies a la seva flexibilitat de dimensions, la seva adaptabilitat a diferents espais i la seva combinació d’acabats. Emotional Cube, dissenyat per a Envatech, és un espai ideal de treball. Les seves característiques creen un clima de tranquil·litat i inspiració, deixant lloc a la creació de noves idees. El seu disseny minimalista encaixa en qualsevol lloc i el seu aïllament acústic combat les molèsties sonores gràcies al seu doble vidre.

Emotional Cube, Envatech
MARTA, RedLab / Carles Margarit

La Butaca Marta neix a partir de la cadira Mediterrània, seguint els seus matisos més personals i la seva filosofia. La reinterpretació es caracteritza per una estètica atemporal que arrebossa força gràcies a la combinació dels seus materials i colors. La butaca Marta es va presentar en una de les edicions del RedLab, concurs que neix de la mà de RED (Reunión de Empresas de Diseño) i la plataforma O-Cults, amb la finalitat de promocionar el treball de dissenyadors emergents entre les 40 firmes espanyoles de disseny de l’hàbitat que formen part de l’associació RED.

Marta, RedLab
READING POINT, Microarquitectura / Carles Margarit

Reading Point és un banc modular que es construeix a partir de mòduls de formigó. La seva principal característica és l’altura dels mòduls que es van ajuntant i donen aquesta privacitat acústica, on les persones poden gaudir d’una lectura o un descans matinal. El mòdul pot variar d’un a quatre places, sempre formant una circumferència i acompanyant el concepte amb una catifa de cautxú circular. Reading Point és una microarquitectura urbana, dissenyada per a ser situada tant en espais interiors com en exteriors.

Reading Point
FOR YOU & FOR ME, Bedside Table / Carles Margarit

For You & For és un prototip dissenyat per a un concurs de disseny que ha tingut èxit per la seva estètica i funcionalitat. Es tracta d’una tauleta de nit de feltre de llana 100% natural, un material resistent i càlid. For You & For Me es penja de la paret gràcies a un suport tipus cortina enrotllable a partir d’un bastidor circular. El tauler de contraxapat es subjecta al feltre i això permet un augment de la rigidesa. A la part inferior, s’aprofita la continuïtat del material i hem creat un prestatge per col·locar llibres o apunts. La tauleta de nit disposa de punts de connexió a la corrent amb endolls o interruptors. For You & For Em disposa d’un còmode sistema de plegat, un valor afegit tant per a l’usuari com per al fabricant, ja que permet millorar el seu transport.

For You and For Me