Ergonomia


Ergonomia

Passem llargues hores asseguts treballant, adoptant postures corporals que impliquen poc moviment i que, a llarg termini, acaben convertint-se en un problema de salut. Per això, és important comptar amb cadires o taules que ofereixin un suport òptim del cos, permetent mantenir els usuaris sans i actius. L’augment de l’activitat estimula la circulació i el flux sanguini, un efecte positiu que ajuda a millorar la concentració i a augmentar la productivitat.

A Tendències Girona som experts en mobiliari ergonòmic per a oficines que promou hàbits posturals saludables i fomenta el treball actiu.

L’objectiu principal del mobiliari ergonòmic és millorar l’eficiència i el benestar de les persones en els seus llocs de treball.

Partners principals

Sedus. El fabricant alemany porta des de 1871 oferint solucions de qualitat a les empreses que s’avancen al futur i que es preocupen pel benestar dels seus treballadors. Sedus dissenya mobiliari ergonòmic com cadires i taules. Som distribuïdors oficials.Interstuhl. L’empresa alemanya té com a objectiu assegurar-se que les seves solucions de seient d’alt rendiment no només protegeixin la salut i la vitalitat de les persones que romanen assegudes durant molt de temps, sinó també fer tot el possible per que seure en una cadira Interstuhl sigui un veritable plaer.