Ergonomia


Ergonomia

Passem llargues hores asseguts treballant, adoptant postures corporals que impliquen poc moviment i que, a llarg termini, acaben convertint-se en un problema de salut. Per això, és important comptar amb cadires o taules que ofereixin un suport òptim del cos, permetent mantenir els usuaris sans i actius. L’augment de l’activitat estimula la circulació i el flux sanguini, un efecte positiu que ajuda a millorar la concentració i a augmentar la productivitat.
A Tendències Girona som experts en mobiliari ergonòmic per a oficines que promou hàbits posturals saludables i fomenta el treball actiu.

L’objectiu principal del mobiliari ergonòmic és millorar l’eficiència i el benestar de les persones en els seus llocs de treball.

Partners principals

Sedus. El fabricant alemany porta des de 1871 oferint solucions de qualitat a les empreses que s’avancen al futur i que es preocupen pel benestar dels seus treballadors. Sedus dissenya mobiliari ergonòmic com cadires i taules. Som distribuïdors oficials.Interstuhl. L’empresa alemanya té com a objectiu assegurar-se que les seves solucions de seient d’alt rendiment no només protegeixin la salut i la vitalitat de les persones que romanen assegudes durant molt de temps, sinó també fer tot el possible per que seure en una cadira Interstuhl sigui un veritable plaer.Herman Miller. És una empresa amb més de 100 anys d’antiguitat que li dóna gran importància al disseny, el medi ambient, la salut i el benestar de les persones. Les formes innovadores de millorar el desenvolupament diari de les organitzacions s’han convertit en el seu segell d’identitat.