10 peces essencials per a oficines petites


Estem acostumats a veure per Internet idees de decoració per a oficines que disposen d’amplis espais però, i què passa amb aquelles oficines de mida reduïda? En aquest post t’ensenyarem 10 peces claus per treure-li el màxim profit a la teva oficina sense renunciar al confort, l’estètica i la funcionalitat.


1. Escriptori individual

Aquest escriptori individual és ideal per a espais petits ja que aprofita el lloc d’un dels seus laterals per convertir-se en zona d’emmagatzematge. A més de ser una peça estèticament atractiva, existeix la versió regulable en alçada que permet adaptar la taula a les necessitats de cada persona i cada moment.


Fantoni

Wood, Fantoni.


2. Taula de treball regulable

L’escriptori Temptation C de Sedus és ergonòmic i funcional alhora. És una taula regulable en alçada i això la converteix en una peça versàtil i imprescindible per a espais de treball reduïts amb altes dosis de dinamisme.


Sedus

Temptation C, Sedus.


3. Cadira direccional

La cadira de direcció Dis és simple en les seves formes i lleugera en la seva estructura. Hi ha diferents variables d’aquesta cadira de manera que es pot configurar cobrint les diferents necessitats que poden sorgir en una sala de juntes, una zona de treball o fins i tot en una visita.


Dynamobel

Dis, Dynamobel.


4. Cadira de treball

Sens dubte la cadira de treball per excel·lència és Se:Joy no només per la seva estètica moderna i lleugera sinó pel seu confort i funcionalitat. És una peça amb una durabilitat eterna gràcies a la gran qualitat dels seus materials i la seva estudiada arquitectura. Disponible en diferents acabats i configurable amb diversos accessoris.


Sedus

Se:joy, Sedus.


5. Cadira de visita

Lleugera, resistent i apilable. Així és la cadira Ema ideal per a oficines de mida reduïda. Disponible en diferents formats i acabats que s’adapten estèticament a les necessitats de cada empresa. Són còmodes i funcionals, les visites es sentiran com a casa.


Enea

Ema, Enea.


6. Il·luminació

El llum Aro aporta llum focal, ideal per a espais de treball reduïts. La peça no només està disponible en format suspensió, sinó que existeixen variables diverses com el model de peu, penjant estil aranya o fins i tot de sobretaula.


Estiluz

Aro, Estiluz.


7. Prestatgeria

Les oficines petites han de disposar només d’aquell mobiliari que sigui realment imprescindible per no treure-li espai a la funcionalitat. La prestatgeria Tria és ideal per a espais reduïts no només per la seva durabilitat i capacitat d’organització (ja que es pot configurar de diverses maneres per cobrir les diferents necessitats) sinó també per la seva estructura lleugera que ajuda estèticament a no carregar l’ambient.


Mobles 114

Tria, Mobles 114.


8. Particions

En tot tipus d’oficines es necessita dividir alguna zona, fins i tot si l’espai és reduït. La millor solució és sens dubte col·locar particions que no entorpeixin ni a la vista ni a la funcionalitat. Aquestes divisòries semitransparents mantenen l’harmonia de l’espai gràcies a la seva estètica minimalista i es poden moure o treure totes les vegades que calguin.


Systemtronic

Parban, Systemtronic.


9. Taula de reunions

La taula More és extensible pel que és ideal per adaptar-se a les necessitats que poden arribar a sorgir en qualsevol moment, sobretot en espais de treball reduïts. La seva versatilitat la converteixen en una peça imprescindible per a sales de reunions, zones de descans o fins i tot espais de treball.


Pedrali

More, Pedrali.


10. Butaques

Totes les oficines han de reservar una zona per dedicar-la al descans. Qualsevol racó és bo per fer un break a la feina i si s’acompanya amb unes butaques com aquestes millor que millor. La butaca Arya està disponible en diferents formats i acabats i és ideal per a espais de treball reduïts amb molta personalitat.


Andreu World

Arya, Andreu World.