Un toc de tendència pel teu espai de treball | Pantone Very Peri Color de l’any 2022

 

A hores d’ara ja tots coneixem el famós color de l’any: Pantone Very Peri, un to de matisos vermells violacis que transmet optimisme, frescor, valentia i reinvenció. Però com apliquem el color de tendència del 2022 al nostre espai de treball? A Tendències Girona et presentem quatre paletes de colors únics que combinen a la perfecció amb el Pantone 17-3938 Very Peri.Cada paleta cromàtica transmet un estat d’ànim diferent i en destaca la versatilitat del color Pantone 2022. Aplica-les a la teva oficina, comerç, empresa o llar i aporta-li aquest look creatiu, modern i super trendy.Balancin Act
Paleta formada per tons càlids i freds que es recolzen i realcen mútuament. Entre ells hi ha el color Pantone 2022 que s’intensifica i s’equilibra dins d’aquesta paleta cromàtica. Amb aquesta combinació de colors la teva oficina transmetrà una sensació de vivacitat i vibració visual.


Wellspring
La paleta de colors Wellspring és una combinació harmoniosa de colors basats en la natura. Destaca la compatibilitat dels tons amb el Pantone 17-3938. Ideal per donar llum al teu espai de treball.


The Star Of The Show
Si el que estàs buscant pel teu espai de treball és una imatge moderna i alhora clàssica i elegant, aquesta és la teva paleta. The star of the show és la paleta on el color Pantone 17-3938 és el protagonista. Combina amb tons clàssics i neutres resultant un toc cridaner dins del conjunt cromàtic.

 


Amusements
La paleta cromàtica Amusements és alegre i capritxosa, plena de frescor i espontaneïtat. Destaca el color Pantone 2022 que anima l’experimentació sense inhibicions. Aporta aquest toc divertit i relaxat que convertirà la teva oficina en un lloc acollidor i creatiu.


Aporta un toc de tendència al teu espai de treball de la mà de Tendències Girona. Contacta amb nosaltres.