Tendències Girona i ECOcero presents al Fòrum Gastronòmic


 

 

Tendències Girona, juntament amb ECOcero i de la mà de Girona+ disseny, participa en el Fòrum Gastronòmic Girona 2023 que es celebra a l’Auditori Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona els dies 20 i 21 de març.
A la fira presentarem les solucions que oferim pel sector Gastronomia i Restauració, solucions funcionals, estètiques i innovadores que faran brillar el teu negoci.

Projectes integrals d’interiorisme: inclouen l’interiorisme, la decoració, l’aplicació de la imatge gràfica, la instal·lació de l’equip elèctric i el seu posterior manteniment.

Projectes 360, agrupen tots els serveis referents al disseny i la comunicació d’una empresa, des de la creació d’una marca fins al disseny d’interiors d’un espai de treball, un local comercial o un restaurant. Treballem amb Emedemöla, la nostra agència de branding, màrqueting i comunicació.

Mobiliari versàtil, confortable, el disseny del qual permet adaptar els seus acabats a la personalitat de cada establiment i garantint un gran confort i durabilitat.

– Dissenyem espais comercials que garanteixen a l’usuari una excel·lent experiència de compra. –

Coneixes EcECOcero?

El sistema ECOcero uneix la tecnologia més avançada amb la investigació exhaustiva de les necessitats de les persones, tant en termes d’il·luminació com d’acústica, per crear entorns que atrauen, motiven i inspiren.

Aprofitant la nostra presència al Fòrum Gastronòmic Girona promovent solucions singulars pel sector Horeca. T’esperem!