Tendències per a oficines 2022

 

 


Transformació, la paraula perfecta per definir l’any 2021. Amb la nova realitat, les oficines van començar a recuperar la seva activitat habitual, o bé a definir la nova manera de treballar, que en molts casos va passar per un sistema de treball híbrid, amb espais flexibles i de coworking.

Enmig de totes aquestes transformacions van néixer noves tendències que van arribar per quedar-s’hi, com l’Eco-style o l’Home-like. Però, què ens espera el 2022? Et presentem totes les tendències que estan per arribar en aquest nou any perquè la teva oficina estigui més in que mai:

OPEN SPACE

Els espais oberts seran (un cop més) el gran protagonista del nou any, però no tot s’hi val. Per crear un bon espai de treball obert i acollidor hem de tenir en compte diferents aspectes, com ara comptar amb elements de fàcil reconfiguració.

MOBILIARI VERSÀTIL

La nova realitat de les oficines ve acompanyada de la necessitat de desenvolupar diverses tasques en un mateix espai. Les oficines 2022 seran flexibles i creatives. Comptaran amb mobiliari versàtil, fàcil de moure, que permetrà adaptar els espais de treball a les necessitats del moment.

IL·LUMINACIÓ EFICIENT

La qualitat de la llum i el confort visual són fonamentals als espais de treball, però també és important l’estalvi energètic. Per aquests motius, les oficines 2022 apostaran pel LED i la llum natural.

ESPAIS PER AL BENESTAR

Una de les tendències per al 2022 són les zones dedicades al benestar dels treballadors, una de les grans prioritats del nou any. Les sales de lleure o de descans potencien les relacions interpersonals i en fomenten la creativitat. Alguns exemples poden ser les aèries soft seating, sales fitness o el work-cafè.

SOSTENIBILITAT

Un any més, la sostenibilitat i el respecte cap al medi ambient són tendència a les oficines i espais de treball. La reducció de residus i la tria de materials sostenibles formaran part del nostre dia a dia. El nostre consell: apostar per la introducció d’elements naturals dins del disseny dels espais, com ara fonts d’aigua, plantes o un jardí vertical.

 

Vols aplicar les noves tendències al teu espai de treball? Contacta amb nosaltres i comença l´any amb una oficina en tendència. Contacta ara!