Per què no has de comprar una cadira gaming als teus fills?


Si parlem amb un gamer, segur que tindrà molts arguments “positius” que intentarà defensar a capa i espasa. La veritat és que l’única cosa que aporten aquest tipus de cadires és una estètica molt específica, que es va popularitzar gràcies als Youtubers. De fet, si busquem una mica per Internet, podrem trobar tot tipus d’invents: seients d’avió, backets de cotxes de carrera, butaques… totes elles convertides en “cadires” per passar llargues hores davant la pantalla.

silla herman miller

Compra una cadira ergonòmica de qualitat

Un gamer es passa hores jugant. Un usuari d’oficina es passa hores treballant. Llavors, on és la diferència? Enlloc. L’important és que les dues activitats sedentàries es realitzin en una cadira ergonòmica, on el cos adopti una postura saludable. Un respatller de suport òptim, amb suport lumbar, s’ajusta dinàmicament a l’esquena, el que permet que les vèrtebres mantinguin la seva flexibilitat. Un bon seient assegura que les cuixes estiguin ben recolzades, de tal manera que les cames estaran en una postura còmoda i eliminaran la tensió general del cos.


Silla Interstuhl

En l’actualitat, hi ha marques que dissenyen cadires ergonòmiques d’alta qualitat i de diferents estils. Potser no s’assemblin a un seient d’avió, però segur que l’esquena dels vostres fills us ho agrairà en un futur. Hem de fomentar un estil de vida saludable en tots els sentits i, adoptar postures corporals òptimes, també forma part d’una bona salut.


Silla Sedus

A Tendències Girona treballem amb marques de prestigi com Sedus, Interstuhl o Herman Miller. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem tenint en compte les teves necessitats i les dels teus fills.