10 peces essencials que transformaran la teva oficina en un espai amb personalitat


Si estàs buscant inspiració per renovar la teva oficina, estàs en el lloc adequat. Et presentem 10 peces essencials que faran que el teu espai de treball respiri personalitat pròpia i marqui la diferència.


1. Cadira Se:Do: espais de treball

En els espais de treball, el mobiliari que utilitzen les persones ha de ser còmode, flexible, funcional i que sigui adaptable a cada persona i a les necessitats de cada tasca. La cadira giratòria Se: Do de Sedus és ideal per a oficines open space o hotdesk. La peça és dinàmica i amoldable a cada persona. De forma sincronitzada, el seient ergonòmic i el suport d’altura ajustable es mouen adaptant-se al cos que l’ocupa, permetent acollir qualsevol postura confortable. El mateix estil de la cadira, de línies marcades i equilibrades proporcions, convenç a les empreses sigui quina sigui la seva personalitat.


Sedus

Cadira Sed:Do – SEDUS


2. Taula Feng: sales de reunions informals

Les reunions informals s’han d’executar en sales que ajudin a facilitar la interacció entre les persones. Perquè l’equip pugui treballar en el seu projecte de manera àgil i confortable és important disposar d’una taula àmplia i versàtil. La taula Feng dissenyada per Lluís Peiró per Dynamobel és ideal per treballar en projectes dinàmics. La seva estructura rígida i minimalista, inspirada en l’aire, combina a la perfecció en espais amplis. El gran avantatge que té aquesta peça és la seva capacitat d’adaptació: a més de ser ideal per a ser utilitzada com a taula de reunió informal, també es pot utilitzar com a taula operativa individual, de suport o per a reunions de grans dimensions gràcies a la utilització de mòduls addicionals. La taula de reunions Feng es converteix així en una peça indispensable capaç d’acompanyar a les empreses des dels seus inicis gràcies a la seva variabilitat.


Dynamobel

Taula Feng – DYNAMOBEL


3. Sofà Puzzle: sales d’espera

La primera impressió és la que compta. Els visitants, encara que passin pocs minuts a la sala d’espera, han de sentir-se confortables i benvinguts. El sofà Puzzle de Delaoliva és ideal per a sales de diferents dimensions gràcies al seu concepte modular. A partir d’un pouf simple o doble es poden anar agregant tants mòduls com siguin necessaris, completant el model amb respatllers, cantoneres i panells absorbents. La col·lecció Puzzle permet diferents acabats que faciliten la combinació amb la resta de la sala. La versatilitat en tots els seus sentits es troba plasmada en aquest model dissenyat per l’equip d’experts de Delaoliva.


Delaoliva

Sofà Puzzle – DELAOLIVA


4. Peça Nº3: zones de treball individual

L’escriptori és imprescindible per poder desenvolupar tasques individuals. Per donar-li un toc personal a l’espai de treball és important aconseguir peces amb caràcter i, sens dubte, l’escriptori individual d’Olut és tot allò que pots estar buscant. La peculiaritat d’aquesta empresa és la seva pròpia filosofia; s’han dissenyat tan sols sis estructures base denominades One, Two, Three, Four, Five i Six i, a partir d’elles, es poden crear peces espectaculars com prestatgeries, llits, taules, sofàs, escriptoris … només has de triar un els sis números i combinar-los amb els diferents acabats. A partir de la peça Three es pot dissenyar un escriptori amb molta personalitat. Gràcies al seu estil nòrdic i al seu material natural esdevé la nostra peça essencial per al treball individual.


Olut

Peça Nº3 – OLUT


5. Cadira Oh!: racons dedicats a la inspiració

Per facilitar la inspiració dels treballadors és important tenir en compte el confort a tots els espais, perquè una bona idea pot aparèixer en qualsevol moment i en qualsevol lloc. La cadira Oh! d’Enea és ideal per a racons amb encant. Aquest model d’aire desenfadat compta amb múltiples opcions d’acabat, el que permet una fàcil combinació entre els altres objectes que componen l’espai. La cadira, de línies simples i dimensions singulars, està disponible en base de patí o giratori de quatre potes i ofereix la possibilitat de col·locar entapissat en seient i respatller. Oh! és una peça essencial adaptable a tot tipus d’espais de treball.


Enea

Cadira Oh! – ENEA


6. Llum Slim: sales de reunions

Tots sabem que una il·luminació adaptada a les necessitats de cada ambient és essencial per desenvolupar de manera efectiva la nostra feina. A les sales de reunions és important comptar amb una il·luminació càlida per relaxar l’ambient i transmetre confiança sense perdre de vista l’efectivitat de la llum. El llum Slim, dissenyada per Eloy Puig per a El Torrent, és ideal per a aquesta zona de l’oficina. Es tracta d’una llum de penjoll, subtil i en forma d’anella apropiada per a espais de diferents dimensions ja que la peça està disponible en diversos diàmetres. Els diferents acabats garanteixen que la llum mai perdi lluminositat; es poden escollir entre clars llis o opacs vinils. Slim ofereix calidesa i aporta molta llum led, dos aspectes claus que transformaran les sales de reunions en espais decisius.


El Torrent

Llum Slim – EL TORRENT


7. Parquet Pergo: zones de descans

La fusta és un material natural molt preuat. Transmet calidesa i convida a la relaxació. El terra de les oficines han de ser altament resistents als pesos, els canvis i l’ús constant. Per això cal escollir un parquet de fusta durador, atractiu i que sigui fàcil d’instal·lar. Si esculls qualsevol dels sòls Pergo estàs d’enhorabona, el seu parquet és de fiar. Disposen d’una gran varietat de dissenys, varietats de fustes i acabats que fan que sigui fàcil aconseguir el sòl que desitges. Gràcies a la seva qualitat i la seva personalització, els parquets Pergo es converteixen en un essencial per a oficines.


Pergo

Parquet Svalbard Chalked Oyster Oak – PERGO


8. Prestatgeria Tria 36: sales menjador

A les sales menjador de les oficines és important l’ordre i el dinamisme dels mobles que la componen. Cada dia transiten diferents persones amb tuppers, ampolles, bosses… Per això és imprescindible facilitar la distribució dels elements per millorar l’experiència dels usuaris. La prestatgeria Tria 36, tot un clàssic, és essencial per a les sales comuns. És una peça flexible ja que es pot ajustar depenent de les necessitats del lloc. Incorpora accessoris molt útils que contribueixen a facilitar l’organització i a embellir l’espai (calaixos, prestatges inclinats, taules auxiliars…) La prestatgeria, dissenyada l’any 1978 per JM Massana i JM Tremoleda, esdevé un essencial gràcies al seu estil atemporal i la seva gran capacitat multiús.


M114

Prestatgeria Tria 36 – M114


9. Divisòria Qbox by Nuklee: zones open space

En tots els espais de treball cal disposar de zones exemptes de sorolls i tràfic de persones. Per això, les particions segueixen sent la millor opció per a dividir els ambients de manera subtil. La tendència mostra que, tot i que es divideixin els espais, la transparència dels materials ha de ser present. Sens dubte, la col·lecció QBox de Envatech, és la peça essencial per a tot tipus d’oficines. Com el seu nom indica, QBox neix del concepte “cubo” que s’adapta independentment de l’entorn que l’envolta. Aquesta divisòria trenca tots els cànons oferint diverses configuracions que s’adapten a les necessitats de cada oficina.


Envatech

Divisòria Qbox by Nuklee – ENVATECH


10. Testos Green Cloud: zones de recepció

La decoració que forma part dels espais de les oficines ha de ser escollida de manera estudiada. Amb una bona elecció, podem transformar els ambients de treball en llocs increïblement inspiradors i motivadors. Si no realitzem una bona elecció, podem arribar a confondre creant sense voler una imatge equivocada de la nostra corporació. Però hi ha peces que, posis on les posis, mai fallen. Els testos Green Cloud de Systemtronic són ideals per a espais amb afluència de gent. Aporten harmonia i només amb la seva presència són capaços de vestir de dalt a baix tot un espai. El disseny d’aquests testos, que va a càrrec del Estudio Mermelada, imita la forma d’un llum (existeix la versió penjant i la de peu) que emet vegetació. La peça es transforma en essencial per a les oficines per ser un article decoratiu subtil que omple de vida els espais gràcies a la presència de les plantes.


Systemtronic

Testos Green Cloud by Mermelada Studio – SYSTEMTRONIC