Ampliació del programa CELL de Dynamobel


L’any 2016 Dynamobel va llançar el programa CELL, un sistema modular de taules dissenyat per augmentar la col·laboració entre treballadors. CELL ha tingut una gran acceptació per part de les empreses, tal és així que ja forma part d’oficines tan importants com CBRE Madrid o Easypromos Girona.


Dynamobel, CELL

Durant tot aquest temps, el sistema modular ha demostrat ser una opció diferencial per a aquelles companyies que aposten pel treball col·laboratiu. Dynamobel ha volgut seguir innovant per adaptar-se a les necessitats de les empreses, per això fa pocs dies va anunciar l’ampliació de la família CELL.

El programa CELL ha traslladat la seva estètica global apostant aquesta vegada per taules rectangulars individuals i agrupades. La nova ampliació ofereix una solució estètica més heterogènia però seguint la mateixa línia, adaptant-se així a les necessitats espacials de les corporacions.

La taula individual segueix sent necessària tot i que es trobi en espais oberts de treball. Cal disposar de diferents zones de treball en funció de les tasques a desenvolupar: espais col·laboratius, sales de reunions o llocs individuals.


Dynamobel, CELL

Les taules agrupades es poden col·locar alineades o enfrontades. Les alineades són ideals per a espais reduïts que condicionen el posicionament del mobiliari. Les enfrontades permeten l’equilibri entre el treball individual i el col·laboratiu. Les dues taules compten amb panells frontals o laterals que ajuden a preservar l’ordre i la privacitat.


Dynamobel, CELL

L’ampliació del programa CELL també compta amb una nova gamma d’armaris que segueix els trets estètics del sistema modular. L’armari CELL és polivalent en estètica i funcionalitat i s’adapta a entorns de direcció o espais de treball operatius.


Dynamobel, CELL

Trends Girona és distribuïdor oficial de Dynamobel. Contacti amb nosaltres si vol rebre més informació del programa CELL.