Cadires de treball ergonòmiques


El concepte “ergonomia” es va popularitzar fa relativament pocs anys a causa de l’augment de malalties relacionades amb el sedentarisme laboral. L’ergonomia busca el confort i l’adaptabilitat de les persones i les seves eines de treball. Les cadires són una d’aquestes eines que molts fem servir per treballar cada dia i durant moltes hores seguides; què menys que disposar d’una que afavoreixi la nostra salut i ajudi a la productivitat laboral.

El lloc de treball forma part de l’espai vital de les persones durant gran part del dia. Per tant, a l’hora d’escollir una cadira de treball s’han de tenir en compte factors tan importants com la capacitat d’adaptació i regulació de la cadira, el confort que ofereix gràcies als diferents accessoris i la qualitat i resistència dels seus materials. Les oficines Hot Desk, aquelles que no disposen espais de treball assignats, han d’estudiar meticulosament aquesta eina de treball sobretot pensant en la resistència dels seus materials, ja que les cadires seran utilitzades diverses vegades al dia per diferents tipus de persones.


Sedus

Se:joy de Sedus


5 Factor que s’han de tenir en compte abans de comprar una cadira ergonòmica

1. Seient. És fonamental que es pugui adaptar a les necessitats de l’usuari quant a alçada, però també pel que fa a la mesura.

2. Respatller. És imprescindible que s’ajusti a les necessitats de l’usuari ja que l’esquena és la zona més perjudicada. El respatller ha de cobrir tota l’esquena.

3. Recolzabraços. Ha de ser regulable. Ajuda a eliminar tensions del cos gràcies al descans dels colzes i els avantbraços.

4. Potes. Ha de tenir cinc punts de suport com a mínim. És imprescindible que disposi de rodes variables en duresa i materials.

5. Membrana. A més del factor estètic, escollir una membrana de qualitat és imprescindible. S’ha de tenir en compte la seva resistència i la seva transpirabilitat.


Dynamobel

Zas Operativa de Dynamobel


L’ergonomia és la millor aliada de les persones i les empreses. La salut de totes elles es reflecteix clarament en els resultats d’una corporació. No obstant això, no hem d’oblidar la responsabilitat que té l’individu de cuidar les seves pròpies postures corporals; també està a les seves mans aconseguir una bona qualitat de vida professional. En èpoques passades, disposar d’una cadira de treball ergonòmica era símbol de luxe i de poder, però avui és sinònim d’intel·ligència i de respecte per un mateix.