Coffee space a l’oficina


Cafeteria a l’oficina? Sí! És un somni per a molts treballadors, oi? És cert que algunes grans multinacionals ja disposen d’espais de desconnexió com aquests, però… i les petites o mitjanes empreses? En aquest post t’explicarem per què estàs trigant a posar aquesta idea sobre la taula i et donarem idees perquè puguis implantar un coffee space inspirador a la teva oficina.

Les empreses d’esperit modern busquen que els seus treballadors se sentin com a casa, per això a Internet (i a la nostra pàgina web) pots trobar amb facilitat imatges d’oficines amb grans idees de decoració. El fet que els treballadors se sentin còmodes en el seu lloc de treball, va totalment relacionat amb la seva productivitat. El benestar de les persones provoca que es motivin i siguin més productives generant que els seus resultats siguin de millor qualitat.

Qui no se sent còmode prenent cafè en un bar? Per què no integrar llavors un espai de desconnexió a l’oficina? El coffee space no només ajuda a les persones a relaxar-se o a interactuar amb els seus companys durant uns minuts, sinó que també pot convertir-se en l’escenari d’idees innovadores. Una cafeteria amb decoració inspiradora, zones de lectura i espais per a la comunicació fomenten un bon clima de treball, ajuda a reforçar el sentiment de plaer i benestar de les persones i millora les relacions laborals. No creus que els treballadors se sentiran orgullosos de l’empresa a la que treballen? Sí, el coffee space també ajuda a que les persones s’involucrin més en l’empresa i siguin més fidels.


Arki Table — Pedrali

Arki Table — Pedrali


Idees de decoració

Si ja saps per què has d’anar corrent a posar aquesta idea sobre la taula és hora de posar-se mans a l’obra. Et recomanem a continuació peces ideals per decorar un coffee space amb molta personalitat. Recorda: les plantes, la fusta i la llum natural seran imprescindibles en aquest nou projecte.


Tamboret Lottus Stool — Enea

Tamboret Lottus Stool, Enea. El toc de disseny que tot coffee space ha de tenir.


Tria Shelving System — Mobles 114

Tria Shelving System, Mobles 114. Ideal per utilitzar-la en una zona dedicada a la lectura.


Llum Koord — El Torrent

Llum Koord, El Torrent. Ideal per vestir ambients càlids gràcies a la llum que projecta i el seu material.


Cadira Smile — Andreu World

Cadira Smile, Andreu World. Peça amb molta personalitat que s’adapta a tots els estils.


Taula Babila — Pedrali

Taula Babila, Pedrali. Interactuar amb els companys de feina al voltant d’una peça com aquesta pot ser l’inici d’una gran idea.


Green Cloud — Systemtronic

Decoració Green Cloud, Systemtronic. Plantes en suspensió que vesteixen l’ambient.


Lottus Wood — Enea

Col·lecció Lottus Wood, Enea. Ideal per a la zona lounge.


Six — Olut

Prestatgeria Six, Olut. Tot a la vista, però amb estil.


Modern Plank Sensation — Pergo

Parquet Modern Plank Sensation, Pergo. Com a casa.