El disseny més premiat


Sabem que encara queden molts mesos per acabar l’any, però és que ja s’han atorgat tants premis de disseny durant aquest 2018 que creiem que és necessari fer una orgullosa menció a totes les creacions i els seus dissenyadors pel seu gran treball. Algunes de les peces que veureu a continuació les podreu trobar al nostre showroom. Seieu-vos i preneu nota si us plau, que la llista és molt llarga!ESTILUZ

El llum Revolta dissenyada per Nahtrang Studio, ha estat guardonada amb el premi NYCxDESIGN a la millor llum penjant lleugera. Alhora, Revolta ha obtingut el reconeixement de l’Associació de Disseny Industrial i Foment de les Arts i el Disseny ADI-FAD com a producte seleccionat en els premis Delta 2018.
ANDREU WORLD

Andreu World és un dels més guardonats fins el moment. En els premis NeoCon 2018, la cadira Flex Armchair i el sofà Dado han rebut el Best of NeoCon Silver Award i la taula Reverse Ocassional i la banqueta Duos han aconseguit el Best of NeoCon Gold Award. El sofà Dado ha estat doblement guardonada ja que també ha rebut el premi HIP Award atorgat per la revista Interior Design Magazine com a millor sofà per a espais de treball.


Per la seva banda, les peces de disseny Nuez i Capri Lounge han rebut la distinció Red Dot Design Award 2018.

TRENDS BY CARLES MARGARIT

El projecte Oficines de Julià Grup dissenyat pel nostre interiorista Carles Margarit ha estat seleccionat finalista als premis XV Biennal d’interiorisme, organitzat pel Col·legi d’Interioristes i Decoradors de Girona.
SEDUS

La cadira ergonòmica Se:joy ha obtingut dos guardons. D’una banda una menció especial al German Design Award pel seu excel·lent disseny com a moble d’oficina i per l’altre costat ha guanyat el premi Iconic Awards: Innovative Interior 2018.
RESOL

La icònica cadira Toledo Aire de Jorge Pensi aconsegueix el premi Delta de Plata 2018 i la cadira infantil Jan & Jan Animals de David Carrasco aconsegueix dos guardons: premi International Design Awards USA i premi de bronze A ‘Design Award & Competition.

VILAGRASA

El banc Boomerang dissenyat per Peter Pepper ha rebut el premi HiP Award en la categoria Hospitality: Seating.
Volem felicitar als guanyadors per la seva gran tasca en el món del disseny. Estem molt orgullosos de treballar amb les millors marques i el disseny més reconegut. Segur que fins a finals d’any seguirem rebent molt bones notícies com aquestes, estarem molt atents!