Envatech i Tendències Girona s’uneixen per crear espais singulars.


L’experiència en interiorisme de tendències Girona i les solucions en mampares i falsos sostres que ofereix Envatech des de 1979, garanteixen la creació de projectes que inspiren, compromesos amb el benestar de les persones i aportant valor a la societat. Per aquest motiu, hem seleccionat 5 tipus de mampares Envatech que compleixen amb els nostres estàndards de qualitat i per això els hem utilitzat en diferents projectes.


CODE – OVICUO Design BCN

La col·lecció de mampares CODE es caracteritza per tenir una estètica sincera que no pretén amagar les seves formes estructurals, si no tot el contrari. CODE permet combinar mòduls, obtenint profunditat gràcies a l’estructura excel·lent i el desplaçament dels plànols del vidre i/o panells.

QBox / Nuklee

Les particions QBox ofereixen diferents solucions per a configurar espais de treball delimitats i autònoms, amb possibilitat de configurar segons les necessitats de cada projecte tant a nivell estètic com a nivell funcional. QBox ofereix la llibertat d’escollir entre els diferents materials, acabats, colors i accessoris que componen la col·lecció.

Elite / Francesc Rifé

ELITE és un sistema de mampares industrialitzat que aporta millores significatives en acústica, desmuntatge i estructura. La col·lecció és versàtil i permet crear noves solucions a mida de cada projecte, fins i tot la possibilitat de realitzar tancaments de vidre corbats, oferint alternatives per crear nous espais.

NEO / Mimbrery

El programa NEO es caracteritza per ser fabricada amb materials absorbents permetent una perfecta acústica, un divisòria ideal per a espais de treball que requereixin concentració. NEO desprèn modernitat gràcies a l’ús de grans superfícies de vidre i altres elements verticals que alleugereixen l’estètica visual.

Classic+ / Envatech

La divisòria Classic + és la versió millorada del programa Classic. El programa ofereix les mateixes prestacions però amb un estil més minimalista, obtenint divisòries de doble panell o vidre que milloren l’acústica.