Especial il·luminació per a oficines


No totes les oficines són iguals. Existeixen oficines open space, coworkings, oficines a casa, petits estudis… Cadascuna d’elles requereix d’unes necessitats diferents, fins i tot quan parlem d’il·luminació. Hem seleccionat 10 llums que, a més de ser atractives per si soles, són funcionals, de gran qualitat i s’adapten a les necessitats de cada espai.

Basics, Estiluz.

La llum indirecta que projecten aquestes minimalistes llums en suspensió, proporcionen a l’espai una àmplia lluminositat. Ideal per a zones de treball open space.


Estiluz


Koord, El Torrent.

Tots els llums d’El Torrent estan elaborades a mà. La col·lecció Koord compta amb 4 mides diferents que s’adapten a qualsevol espai. Soles o agrupades són ideals per a espais de coworking.


El Torrent


L002, Pedrali.

Aquest llum d’estil atemporal és ideal per a espais on la calidesa i el confort són la prioritat. Recomanable per a sales de reunions o despatxos.


Pedrali


Cornet, Estiluz.

Si la teva oficina és a casa i disposes de poc espai, el llum de sobretaula d’Estiluz et proporcionarà la il·luminació que necessites gairebé sense ocupar espai. La seva pantalla cònica és orientable i disposa d’una base giratòria.


Estiluz


Cadre, Kreon.

Aquest llum penjant és fidel a la filosofia de la seva pròpia empresa: conviuen en harmonia il·luminació i arquitectura. L’estructura oberta del marc és alhora tancada, ja que és capaç de cridar l’atenció de tot aquell que passi a prop d’ella. Ideal per a companyies amb l’intenció de transmetre serietat i confiança, com a entitats bancàries o notaries.


Kreon


L001, Pedrali.

Les oficines modernes disposen de zones de relax i els coworkings es decoren minuciosament amb la intenció de provocar la inspiració en els seus usuaris. El llum de peu de Pedrali és ideal per transformar l’espai en un lloc que va més enllà de la desconnexió.


Pedrali


Aro, Estiluz.

Els objectes que formen part dels espais de treball dinàmics com els coworkings o els home office, han de ser també dinàmics per poder adaptar-se ràpidament a les necessitats del moment. El llum Aro es pot moure cap amunt i cap avall, gira i fins i tot disposa de controlador remot.


Estiluz


Eva, El Torrent.

La col·lecció es pot personalitzar escollint entre diferents colors i dues textures de cintes (lli i pongé). Eva està disponible en tres mides, així que gràcies a la seva versatilitat és capaç d’adaptar-se a les necessitats de cada oficina. Eva és ideal com a punt focal per a espais amplis, on lluirà exclusiva i acollidora.


El Torrent


Maine, Estiluz.

Subtil i alhora atractiva, així és la llum Maine. Està disponible en diferents versions i acabats i és ideal per a espais on el treball en equip és primordial. El llum Maine s’adapta a espais públics (bars o restaurants) i espais privats (sales de reunions o zones de descans)


Estiluz


Happy Apple, Pedrali.

Les zones comunes com els passadissos han d’estar ben il·luminades, però si a més són les pròpies llums les que vesteixen l’espai llavors estem parlant de funcionalitat i estètica en un mateix objecte. Happy Apple reuneix aquestes i altres característiques que la fan idònia per a espais de treball concorreguts.


Pedrali