Especial: Taules de Treball


La millor taula de treball és sens dubte la que s’adapta a les necessitats de cada persona. Una persona que treballa com a delineant en un despatx d’arquitectura no té les mateixes necessitats que una persona que dirigeix les finances d’una empresa. Per sort estem en una època en què l’ergonomia està moltes vegades per sobre de tot. En aquest especial taules de treball t’ensenyarem peces d’estils variats que s’adapten a diferents tasques, fins i tot algunes d’elles es poden utilitzar per desenvolupar més d’una activitat.

Attention — Sedus

Attention — Sedus. Aquesta taula de disseny atractiu, elegant i lleuger ofereix la possibilitat de configurar potes, formes i fins i tot la seva ergonomia. La taula de treball es pot instal∙lar en diferents tipus d’oficines ja que existeix per a ús individual, per a petits equips o per a grans reunions.


TEC Dirección — Dynamobel

Tec Dirección — Dynamobel. La col∙lecció TEC permet configurar el programa basant‐se en les necessitats de l’usuari. Existeixen taules de treball individuals, dobles, quàdruples o contínues pensades per a reunions. Les instal∙lacions tècniques es poden integrar perfectament a la taula sense arribar a causar cap tipus de conflicte estètic.


Closed — Andreu World

Closed — Andreu World. La peça de fusta amb certificació 100% FSC ofereix una gran varietat de solucions ja que disposa de diverses possibilitat de configuració per a diferents usos. Aquesta taula de treball de proporcions equilibrades uneix disseny i funcionalitat gràcies al seu sistema de connexió integrat.


Feel — Arlex

Feel — Arlex. L’estètica d’aquesta taula de treball és versàtil; el seu disseny es basa en criteris funcionals, ergonòmics i estètics. Es pot utilitzar com a taula de treball a casa, en un coworking o en una oficina. La peça està disponible en diferents mesures per a ús individual o grupal. L’estructura d’estil delicat és arbòria i els acabats són d’alta qualitat, dos punts claus que garanteixen rigidesa i estabilitat.


Cell — Dynamobel

Cell — Dynamobel. Les taules de treball col∙laboratives disposen de privacitat i ergonomia que s’adapten a l’usuari depenent de les seves necessitats laborals. La peça, que fomenta l’esperit en equip, ofereix respostes pel que fa a intimitat, electrificació i estabilitat del lloc. La taula és regulable en alçada.Temptation C — Sedus. Aquesta taula de treball individual és regulable en alçada i garanteix flexibilitat a l’hora d’adaptar les necessitats de cada activitat. És una peça ergonòmica que contribueix al benestar de l’usuari. Hi ha diferents gammes del model Temptation: Four, High Desk, Prime i Twin.


Foork — Systemtronic

Foork— Systemtronic. La taula dissenyada per Víctor Carrasco és un conjunt de peces creades per poder combinar‐se entre si i dissenyar diferents posicions depenent de les necessitats del moment. La taula de treball és versàtil en ús i està disponible en diferents acabats.


Secretair — Sedus

Secretair — Sedus. Aquesta taula individual d’estil modern i elegant està dissenyada per oferir solucions en els espais de treball flexibles. És un element mòbil i versàtil d’aspecte lleuger que s’adapta estèticament a diferents ambients. La taula ha estat creada per ser utilitzada en espais com open space o home space. Els seus materials de gran qualitat permeten crear un ambient de treball còmode i amb privacitat.


Naski — Systemtronic

Naski — Systemtronic. La taula de treball és d’estil simple però amb caràcter i està disponible en diferents acabats. Ofereix entre les seves diverses possibilitat de configuració dos tipus de potes diferents.