Idees per decorar la recepció de la teva oficina


La primera imatge és la que compta. Hem d’escollir acuradament els objectes que vestiran la zona de recepció, ja que d’ells dependrà que transmetem correctament o no al públic la nostra filosofia empresarial. A més de rebre els clients i ser una zona de pas concorregut, no hem d’oblidar que també és una àrea de treball, per tant ha de cobrir les necessitats tant dels empleats com dels visitants. Una estada agradable és clau per aconseguir una reunió eficaç.


Estiluz, Eclipsi

Llum Eclipsi, Estiluz


A continuació, us ensenyarem algunes idees de decoració que segur encaixen amb l’estil i la filosofia de la teva empresa.


MOSTRADORS IMPONENTS

Si l’àrea de recepció és de grans dimensions, pots col·locar un mostrador vistós perquè els visitants sàpiguen cap a on han de dirigir-se. Un mobiliari de mesures considerables imposa i transmet fortalesa. Gràcies a una bona distribució de l’espai aconseguirem un ambient harmònic i ordenat, indispensable perquè els visitants es situïn ràpidament i gaudeixin de l’estada des del minut zero.TAULES FUNCIONALS

L’àrea de recepció d’una oficina petita és igual d’important que la d’una multinacional. L’aspecte positiu d’aquests espais és que resulta més fàcil de decorar i transmetre la filosofia de l’empresa. Si disposem de poc espai l’ideal és saber aprofitar-ho al màxim sense oblidar que, com més net estèticament sigui la recepció, millors vibracions li transmetrem al visitant. La taula Feel d’Arlex és de línies fines i disseny atemporal. Combina a la perfecció en oficines d’estil clàssic així com en aquelles d’estil més transgressor.


Arlex

Taula Feel, ArlexPLANTES DECORATIVES

Les plantes transmeten energia positiva i aporten múltiples beneficis físics i psicològics. A nivell estètic la vegetació és capaç de vestir tot tipus d’espais, però si a més els testos són atractius acapararan tota l’atenció dels visitants. La col·lecció Green Cloud de Systemtronic no ocupa espai perquè els testos estan suspesos al sostre. Transmeten aire fresc i modern i s’adapten a les necessitats espacials de cada empresa.


Systemtronic

Test Green Cloud, SystemtronicPRESTATGERIA AMB ESTIL

Si l’àrea de recepció es troba en un open space, s’hauria dividir psicològicament les diferents zones. La prestatgeria TRIA de Mobles 114 és versàtil, molt funcional i d’estil atemporal. La peça separa els diferents espais de manera subtil ja que deixa passar la llum i la visió cap a les altres zones. La prestatgeria s’integra completament en l’arquitectura i l’estètica de totes les empreses.


Mobles 114

Prestatgeria Tria, Mobles 114IL·LUMINACIÓ QUE ENLLUERNA

Envegem les àrees de recepció de doble alçada. Tenen l’avantatge de poder col·locar grandioses llums que enlluernen al visitant des del primer moment. Una bona il·luminació és imprescindible no només en la recepció sinó en totes les àrees de l’empresa, però al hall ha d’oferir sobretot sensació de calidesa. La col·lecció Oda del Torrent, realitzada a mà, aporta un interessant toc de personalitat.


Estiluz

Llum Oda, El TorrentCOM A CASA

En àrees de recepció on el trànsit de persones és constant, és important comptar amb una zona d’espera adequada a les necessitats de cada empresa. Per a companyies de grans dimensions, aquest conjunt d’Andreu World transmetrà dues sensacions totalment diferents però harmòniques entre si. D’una banda, gràcies a les dimensions de la taula transmetrà la sensació de que no estem en una oficina qualsevol sinó tot el contrari. D’altra banda, el conjunt ofereix una sensació de calidesa, com si estiguéssim a casa nostra. Això dependrà del toc de decoració que li vulguem donar a la zona. A la foto podem observar flors, un llum d’il·luminació càlida, periòdics i una gran catifa. Convida a seure i a gaudir d’una interessant lectura mentre esperem, oi?


Andreu World

Conjunt Trienal, Andreu WorldACOLLIDORA BENVINGUDA

Per a les empreses és molt important que els seus convidats se sentin còmodes. Les butaques Nova de Dynamobel són idònies per oferir una càlida i acollidora benvinguda als visitants. De línies fermes i d’estil minimalista, les butaques Nova transmeten sensació de serietat i ordre, ideal per bufets d’advocats o despatxos d’economistes.


Dynamobel

Butaca Nova, DynamobelCADIRES PER ESTADES CURTES

Utilitzar cadires a les zones d’espera és una molt bona idea si les estades són curtes. Les cadires Lottus Chair de Enea transmeten sensació de frescor, modernitat i dinamisme. Si la zona de recepció és de dimensions limitades, aquestes cadires són ideals per vestir el lloc gràcies a la seva composició de línies lleugeres. El material i el color de la cadira que escollim marcarà l’estil que li vulguem donar ¿seriós, corporatiu o inspirador?


Enea

Cadira Lottus Chair, EneaSEIENTS LOUNGE

Si vols donar-li a l’àrea de recepció un toc minimalista i alhora revolucionari, aposta per la col·lecció Buddy de Pedrali. És estèticament trencadora! Són seients diferents entre si però en conjunt es transformen en un tot. Pots combinar cadires, pufs i butaques lounge… fins i tot pots combinar diferents colors i tot i així segueix sent un conjunt únic i amb molt d’estil.


Pedrali

Butaca Buddy, PedraliRECEPCIÓ EN SILENCI

Resulta tan important que una recepció sigui estèticament atractiva com silenciosa. Si l’empresa té un alt nivell de sorolls, és interessant controlar aquest aspecte de cares a la zona de recepció. El visitant no pot estar escoltant el que passa en una reunió per culpa d’una mala insonorització, per exemple. Gràcies als panells acústics de Sedus aquest problema es resol fàcilment. El sistema absorbeixen de forma eficaç el so i contribueix a netejar l’aire i regular la humitat. A més, es poden utilitzar també com una solució estètica.


Sedus

Panell Acoustic Mood Wall, SedusDECORACIÓ FUNCIONAL

Si disposem de poc espai o simplement volem donar-li un toc diferent a la zona de recepció, aquests prestatges de Systemtronic són tan originals com funcionals. Decoren una paret sencera i a més ho fan amb objectes tan imprescindibles com llibres o revistes per fer l’estada dels visitants més amena.


Systemtronic

Prestatges Koku, SystemtronicSi t’interessa qualsevol d’aquests objectes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. L’àrea de recepció de la teva empresa serà confortable, transmetrà la imatge adequada a les teves necessitats i oferirà una agradable estada als seus visitants.