Interface: paviments sostenibles


Interface és el major fabricant de paviment tèxtil del món i líder en sostenibilitat. El seu sistema modular ajuda a les empreses a crear fàcilment espais únics que afecten positivament als treballadors i al planeta.

La filosofia d’Interface és molt clara: dissenyar solucions pensant en les persones i en la sostenibilitat. I no és una missió purament marketiniana, sinó una realitat. Des que el 1994 el seu fundador Ray Anderson es va adonar que havien de canviar cap a un model circular de residus, Interface no ha parat de treballar per aconseguir-ho. Avui, tots els seus productes són neutrals en matèria de carboni. Però la companyia no pensa només en reduir l’impacte del canvi climàtic a través dels seus productes sostenibles, sinó que està disposat a treballar en la creació d’un clima adequat per a la vida i crida a totes les empreses a unir-se a través del seu programa Mission Zero per al 2020. L’objectiu és eliminar qualsevol impacte negatiu que pugui generar l’empresa en el medi ambient per a l’any 2020 a través de la seva missió anomenada Climate Take Back.


Interface

Interface

Interface deixa clar que pensa (i molt) en el medi ambient, però també pensa (i molt) en les persones. La companyia aposta per espais que generin un impacte positiu en les persones, per això han introduït la idea + Positive Spaces, ambients més humans que promouen el benestar ajudant els usuaris a sentir-se més feliços i saludables.

A Interface saben que crear espais positius no és només qüestió d’estètica, sinó també de dissenyar productes que millorin la qualitat de vida de les persones, els seus espais i el món en què viuen. Per això, la companyia ofereix solucions a través del seu sistema de pisos modulars que combinen alhora disseny, flexibilitat i funcionalitat.


Interface


COL·LECCIONS RECENTS


BOUNDARY METALLICS

La col·lecció Boundary Metallics és una versió moderna del formigó i simula una superfície de metall erosionada. El seu disseny industrial, que segueix una estètica molt sofisticada i moderna, s’inspira en els metalls envellits pel pas del temps i la intervenció dels elements naturals. Boundary Metallics és el contrapunt a les textures naturals de les diferents col·leccions de paviment modular tèxtil de Interface. La col·lecció està disponible en sis paletes de colors que complementen les tonalitats ja existents de la col·lecció Global Change. Boundary Metallics està disponible en Skinny Planks de 25cm x 100cm, llosetes rectangulars que aporten major profunditat visual que el format quadrat convencional.


Interface

STUDIO SET

Studio Set, inspirada en la força dels colors primaris, ofereix als clients colors neutres i lluminosos que han demostrat impulsar la creativitat, la col·laboració i la productivitat. Aquesta col·lecció presenta 13 noves opcions de color i a més combina amb la col·lecció de paviment tèxtil modular Works Geometry. Igual que la col·lecció Boundary Metallics, Studio Set també està disponible a Skinny Planks.


Interface

HUMAN COLLECTIONS

La col·lecció, dissenyada per David Oakey, és un sistema de paviment modular integrat que promou el disseny biofílic mitjançant l’adopció d’elements naturals i la seva relació amb els barris urbans. Human Connections s’inspira en els llocs de reunió d’un veïnat tipus com els carrers, places o camins. La versatilitat de la col·lecció i les transicions naturals permeten crear + Positive Spaces.


Interface