Kave Home inaugura noves oficines i la seva botiga pilot


El passat dissabte 14 de Juliol va tenir lloc l’esdeveniment d’inauguració de la botiga pilot i les noves oficines de Kave Home, marca insígnia de Julià Grup, al qual van assistir 450 convidats. El nou espai de treball ha estat dissenyat pel nostre interiorista Carles Margarit, projecte que ja ha estat reconegut en la passada XV Biennal de Girona, a l’haver estat escollida com a obra finalista.


Oficines Julia Grup

Oficines Julia Grup

“Time to change” va ser el lema triat per a la festa, ja que es va voler celebrar també el canvi de rumb del grup: des de fa 35 anys es dedica a la venda de mobles i decoració a altres empreses, però des de fa 5 anys ha apostat per la venda a client final a través de la marca Kave Home, que ja opera en línia en 4 mercats i té prevista l’obertura de la primera botiga a Barcelona a finals d’aquest any 2018 i una altra a Madrid al 2019.
La periodista Bibiana Ballbè va ser l’encarregada de presentar l’acte, que va comptar amb una inspiradora xerrada a càrrec del prestigiós economista i divulgador Xavier Sala i Martín, que va parlar del repte a què s’enfronten totes les empreses i en particular Julià Grup: el canvi.

La conferència de Sala i Martín va precedir al tall de cinta, protagonitzat pel director propietari i CEO de l’empresa, Francesc Julià, i l’exalcalde de Sils, Joaquim Rovira, que va inaugurar aquestes mateixes oficines fa 15 anys, abans de l’ampliació i renovació actual.

Actualment, la seu compta amb un total de 7.000 m² entre oficines i departament de R+D. L’eficiència i sostenibilitat s’han tingut molt en compte en el seu desenvolupament, així com els espais oberts que faciliten la comunicació i aprenentatge entre departaments.Francesc Julià va dedicar unes paraules a tots els treballadors de la firma; va parlar de la importància de l’esforç i el treball en equip, comparant l’empresa i la seva cultura amb els Castellers, fenomen cultural català que consisteix a fer espectaculars torres humanes. La colla castellera Marrecs de Salt es va encarregar de delectar als assistents amb 4 castells abans de donar pas al sopar, que comptava amb una banda de jazz que amenitzava la vetllada.

Hem aparegut en el següent enllaç:

 

Oficinas Kave Home Girona de Julià Grup