La meva empresa creix. I ara què faig?


La teva empresa creix i has d’adaptar l’espai de treball a les noves necessitats. Però… per on comences? El primer que se’t ve al cap és que necessites taules i cadires i dediques unes quantes hores, dies o fins i tot mesos a cercar empreses que venguin mobiliari per a oficines. Però en poc temps t’adones de les dimensions del mercat i comences a acceptar que amb les poques hores que té el dia serà impossible conèixer a fons totes les opcions. I després comences a pensar que adaptar l’espai de treball a les noves necessitats no és només qüestió d’escollir les taules i les cadires adequades, sinó que també es tracta de tenir en compte altres factors tan importants com la il·luminació, l’acústica, la separació d’ambients… És impossible pensar en tot i no deixar-se res!

Trends Girona

Trends Girona

Les empreses distribuïdores de mobiliari faciliten aquest procés tan esgotador. A més de comptar amb una gran varietat de marques, també poden assessorar i saben adaptar al teu pressupost tenint en compte les teves necessitats. Altres empreses, a més de ser distribuïdores, també disposen de servei d’interiorisme, com fem aquí a Trends.

Tenir en compte tot el que necessita un espai de treball és complicat, però saber quina és la millor manera d’organitzar l’oficina perquè sigui funcional en tots els sentits és encara més difícil si no t’ajuda un professional. No n’hi ha prou amb tenir un espai de treball bonic, sinó que també cal tenir en compte que tots els elements que el componen funcionin a la perfecció i sigui al cap i a la fi una oficina pràctica i inspiradora per als seus usuaris.


Trends Girona

Trends Girona

Deixa’t assessorar per professionals experimentats i veuràs com el teu projecte no para de créixer. Centra’t en l’important, nosaltres ens encarreguem de la resta.