Les cadires Enea que hauries de tenir a la teva oficina


Per als professionals del disseny, és cada vegada més important el factor humà a l’hora de projectar espais de treball. Com a elements principals es troben el benestar i el confort de les persones que utilitzen les instal·lacions de manera activa o passiva, a més de la importància lògica del funcionament òptim dels espais i de l’aprofitament de manera racional de cada racó.

El mobiliari que s’escull per als diferents espais de treball ha de ser estudiat minuciosament no només pel seu factor funcional sinó també pel seu factor estètic. El conjunt de les peces ha de crear ambients que transmetin sensacions positives, per això en aquest post t’ajudem a escollir una peça imprescindible que forma part de tots els ambients que pot arribar a tenir una oficina: les cadires. En concret, hem realitzat una selecció de la marca Enea, especialistes en vestir espais amb cadires que no deixen indiferent a ningú i donen aquest toc personal que les corporacions necessiten en les seves instal·lacions.

 

Sala d’espera

A les sales d’espera els usuaris passen períodes curts de temps asseguts en una cadira, però és el lloc de l’oficina on més s’han de cuidar els detalls perquè serà examinat al mil·límetre per moltes persones. És una sala on l’usuari simplement ha d’esperar, per tant hem d’estudiar cada racó per treure-li el màxim profit. És important omplir l’ambient de sensacions positives a més d’aconseguir transmetre a l’usuari la filosofia de l’empresa.

La cadira Kaiak és ideal per vestir una sala d’espera amb caràcter. És una cadira que combina a la perfecció la fusta contraxapada i el entapissat en els seus diferents acabats. El seu seient confortable i la seva estructura envoltant faran sentir a l’usuari acompanyat i protegit. La col·lecció Kaiak d’Enea és un dels seus últims llançaments i ha estat dissenyada per Estudi Manel Molina.


Enea Kaiak


Zona de treball

En anteriors ocasions hem parlat de la importància de tenir una cadira ergonòmica que ens acompanyi i no ens castigui durant les llargues jornades de treball. La cadira Lottus Conference d’Enea compleix amb tots els requisits per a ser la candidata perfecta per vestir les zones de treball: còmoda i estèticament atractiva. Compta amb un respatller alt, de fusta de bedoll o roure i pot ser entapissada parcial o totalment, aspecte que demostra que pot adaptar-se a qualsevol tipus d’oficina, sigui quin sigui el seu estil. La cadira Lottus Conference d’Enea ha estat dissenyada per Lievore Altherr Molina.

Enea Lottus Conference


Sala de reunions

Les sales de reunions són un espai clau en les oficines ja que sempre hi ha un abans i un després en les sessions de treball. Per inspirar a les persones i aconseguir treure el millor d’elles, hem de crear un espai de treball que motivi. L’estil minimalista amb tocs de color sempre són una bona idea gràcies a la seva atemporalitat i el seu caràcter enèrgic. Les cadires Lottus High segueixen aquestes línies estètiques satisfent totes les necessitats que puguin sorgir en una sala de reunions. La cadira d’Enea és elegant, còmoda i funcional.

Enea Lottus High


Zona de relax

Les zones de relax ja no només formen part d’empreses importants com Google o Apple, sinó que totes les empreses, siguin com siguin, cada vegada més tendeixen a reservar zones per al descans de les persones encara que siguin de pocs metres quadrats. Com vam dir al principi d’aquest post, el factor humà està cada vegada més present en el disseny d’interiors.

La col·lecció de cadires Oh! d’Enea, dissenyada per Gabriel Teixidó, té molta personalitat. Són cadires àmplies, còmodes i ofereix múltiples opcions d’acabat, fins i tot hi ha una taula opcional a conjunt. El seu aire desenfadat converteix aquesta col·lecció en la millor opció per vestir les zones de descans.

Enea Oh!


Coffee space

El coffee space és una zona que ajuda als usuaris a fer un break en les seves jornades intenses de treball, per tant ha de ser un ambient totalment diferent als altres. El tamboret Coma Wood d’Enea és una peça dinàmica que s’adapta a la perfecció a les necessitats de qualsevol coffee space. Aquest tamboret de fusta, dissenyat per Lluscà Design, és d’estil minimalista que es converteix en una peça clau en qualsevol oficina, sigui com sigui el seu estil.

Enea Coma Wood

Si el coffee space disposa d’una zona exterior, la millor opció sens dubte és la cadira LTS Street d’Enea. D’aire jove i toc contemporani, la peça compta amb línies senzilles i elegants alhora, donant-li vida i aire fresc a l’espai exterior. La cadira ha estat dissenyada per Estudi Manel Molina.

Enea LTS Street

Enea LTS Street


Enea disposa d’una gran varietat de cadires i acabats a més dels nomenats en aquest post. En el nostre showroom disposem d’una gran varietat, vine a conèixer les nostres instal·lacions i t’assessorarem en tot allò que necessitis.