Oficines envoltades de naturalesa


Les oficines modernes ofereixen als seus treballadors les eines necessàries per vetllar pel seu benestar físic i psíquic. Alguns dels exemples més coneguts són les oficines de Google, Facebook o Dropbox. Tot i així, hi ha espais de treball que van més enllà del que estem habitualment acostumats a veure.


OFICINA SOBRE RODES

Angry Bovine és un estudi creatiu amb seu a Colorado, EUA. Van reformar una vella caravana per transformar-la ni més ni menys que en la seva pròpia oficina. D’aquesta manera ells decideixen on i quan treballar.

Fotografia: © Angry Bovine


Angry Bovine

Angry Bovine


COWORKING ALS ARBRES

TREExOFFICE és un coworking situat al voltant d’un arbre al centre de Londres. El projecte ha estat dissenyat per Tate Harmer, un estudi d’arquitectura especialitzat en entorns naturals i construccions sostenibles líder al Regne Unit. El coworking compta amb vuit llocs de treball individuals i només està disponible sota reserva prèvia.

Fotografia: © Jack Hobhouse


TREExOFFICE

TREExOFFICE


OFICINA AMB VISTES AL JARDÍ

A la part del darrere d’una casa privada de Hackney (Londres) es troba aquesta bonica oficina amb vistes al jardí. Una alternativa a la home-office dissenyat per l’estudi d’arquitectura i disseny Office Sian l’any 2011.

Fotografia: © Office Sian


Hackney Shed

Hackney Shed


OFICINA EN ELS ARBRES

Microsoft ha dissenyat un espai de reunions com si de casetes en els arbres es tractés, amb l’objectiu que els seus treballadors es beneficiïn de l’impacte de la natura, fomentant la creativitat, la comunicació i la felicitat.

Fotografia: © Microsoft


MicrosoftGARDEN OFFICE A CASA

Shoffice és una petita oficina dissenyada per Platform 5 Architects. Està situada al jardí d’una casa particular de Londres. Els diferents materials utilitzats i les formes corbes fan que l’estructura s’integri fàcilment en l’entorn.

Fotografia: © Alan Williams


Shoffice

Shoffice


OFICINA EN UNA ILLA PRIVADA

Si alguna vegada has pensat en la genial idea de poder treballar en una illa en el qual només estiguis tu i el teu ordinador, estàs d’enhorabona. Ideas Island és una illa privada de 7.000 metres quadrats, situada prop d’Estocolm i propietat de Fredrik Haren. L’expert en creativitat empresarial va comprar l’illa amb la intenció d’oferir a aquelles ments que necessitin inspiració un lloc on poder desenvolupar les seves idees lliurement. Pots allotjar-te durant una setmana o fins i tot més dies, però el realment sorprenent és que pots quedar-te totalment gratis. El procés de selecció per poder anar a l’illa és senzill: si el teu projecte li inspira llavors et donarà l’oportunitat d’oferir-te inspiració a l’illa, envoltat de natura. Ideas Island està disponible de l’1 de juny al 30 de setembre, però hauràs de pensar una idea meravellosa per 2019, perquè per a aquest estiu ja no hi ha places disponibles.

Fotografia: © Ideas Island


Ideas Island

Ideas Island