Oficines que inspiren [issue #1]


Si estàs pensant en renovar la teva oficina i necessites inspiració, ets al lloc adequat. Cada mes farem una entrada al blog on parlarem exclusivament d’oficines amb molta personalitat perquè t’ajudin a crear el teu propi espai de treball. En el número del mes de març parlarem de les oficines de CBRE Madrid, Facebook Madrid i Gray Magazine. Pren nota! T’enamoraràs de totes elles.

 

CBRE MADRID

CBRE és la primera consultora immobiliària internacional present a Espanya, concretament a Madrid des de l’any 1973. Des de fa temps, l’empresa té com a objectiu la cura del mediambient i vetllar per la salut dels seus treballadors. Tant és així que ja han rebut dos dels certificats més importants del món: LEED —que assegura el compliment d’estàndards de sostenibilitat i eficiència energètica— i WELL —que garanteix que l’espai treballa per la salut i benestar dels usuaris—. A més, recentment han inclòs les oficines de CBRE Madrid en el rànquing Best Place to Work 2017 de la categoria espanyola.

Dynamobel —empresa dels que som distribuïdors oficials— ha participat en la realització d’aquest projecte instal·lant, entre altres productes, les taules col·laboratives CELL.


Dynamobel - CBRE Madrid


FACEBOOK MADRID

Facebook té una gran quantitat d’oficines repartides arreu del món. El disseny de cadascuna d’elles és diferent, no trobaràs dos d’iguals encara que totes tenen un factor comú: l’estil de cada oficina sempre serà fidel a la cultura del país i els seus costums locals. L’any 2015, el gegant va estrenar noves oficines al centre de la capital espanyola. En el seu propi blog expliquen amb detall en què s’han inspirat per dissenyar les noves i divertides instal·lacions de la xarxa social més coneguda del món.


Oficina Facebook Madrid - Bar

Oficina Facebook Madrid - Comedor

Oficina Facebook Madrid - Hacker Lab

Oficina Facebook Madrid

Oficina Facebook Madrid - Mothers Room


GRAY MAGAZINE SEATTLE

Gray Magazine, nascuda a Seattle (Estats Units) l’any 2011, és una revista especialitzada en disseny modern aplicat a diferents sectors: interiorisme, arquitectura, art, moda, paisatge i productes. Se centren especialment en el disseny local del nord-oest dels Estats Units i Canadà. L’any 2016 l’equip Gray decideix mudar-se i tria una antiga planta embotelladora dels anys 1900 per convertir-la en el seu nou espai de treball. El resultat és espectacular, l’estil de la revista està plasmat al mil·límetre en les seves noves oficines.


Oficina Gray Magazine

Oficina Gray Magazine

Photo: Alex Hayden