Oficines que inspiren [issue #8]


Com cada mes, seleccionem tres espais de treball que ens sorprenen per la seva estètica i ens enamoren pel seu esperit. En el 8è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de Masquespacio València, Optimove Tel Aviv i The Cube Madrid.


MASQUESPACIO VALÈNCIA

En 2016, l’estudi creatiu Masquespacio va redissenyar el seu propi espai de treball jugant amb colors vius, textures i elements decoratius que no passen desapercebuts, amb la finalitat de crear un ambient càlid allunyant-se per complet del concepte tradicional de lloc de treball.

En l’entrada es troba una sala d’espera que serveix a més per a reunions informals. La sala dreta es divideix d’una banda en sala de reunió i per un altre en zona de treball per als dissenyadors senior que es divideixen gràcies a dos cubs.

Masquespacio és una guardonada consultora creativa creada en 2010 per Ana Milena Hernández Palacios i Christophe Penasse. Combinant les 2 disciplines dels seus fundadors, disseny d’interiors i màrqueting, l’agència de disseny espanyola crea projectes d’interior i de marca a mesura a través d’un enfocament únic que dóna com resultat conceptes nous i innovadors.

Fotografia © Bruno Almela / © Luis Beltran


Masquespacio

Masquespacio

Masquespacio

Masquespacio

Masquespacio

Masquespacio

Masquespacio

Masquespacio


OPTIMOVE TEL AVIV

Optimove és una empresa situada en Tel Aviv (Israel) que es dedica a ajudar als professionals del màrqueting a impulsar el creixement de les marques transformant les dades dels clients en idees accionables. Optimove treballa la creativitat des d’un punt de vista científic, característica que fa a l’empresa única en el seu camp. Aquesta identitat es veu clarament reflectida a la nova seu dissenyades aquest mateix any per l’equip Studio Roy David. Un exemple d’això és el mostrador de recepció, que combina un cos rectangular amb perfils de ferro (ciència)i un test suspès de roure i vidre (creativitat). Els colors corporatius també estan presents en les noves instal·lacions: es troben en la barana de l’escala central, les sales de reunions formals i informals i alguns mobles fets a mesura.

L’estudi de disseny també va voler retre homenatge a les oficines originals, recordant als empleats els començaments humils de la companyia a través de materials naturals i elements decoratius, com un banc de treball d’estil clàssic com els quals existien en l’antic veïnat.

Fotografia © Itay Benit


Optimove

Optimove

Optimove

Optimove

Optimove

Optimove

Optimove

Optimove

Optimove

Optimove


THE CUBE MADRID

The Cube és un immoble de cinc plantes que s’ha convertit en 2017 en un punt de trobada per a emprenedors, startups, comunitats i grans corporacions. The Cube és l’espai de referència a la capital espanyola dedicat a esdeveniments, hackathones, bootcamps, Meetups o cursos de formació, sempre relacionats amb la tecnologia.

L’equip Espinosa + Moreno Arquitectos ha dissenyat cada planta tenint en compte els diferents tipus de públics que acull l’edifici, punt clau del projecte. A l’interior, el mobiliari es mostra com a peça clau per identificar els diferents espais. Com a complement, es van utilitzar particions fixes transparents de manera que se segueix percebent la profunditat de cada planta. El color corporatiu es pot apreciar en l’estructura espacial de cada planta, singularitat que transmet un caràcter unitari a tot l’edifici.

Fotografia © Imagen Subliminal


The Cube Madrid

The Cube Madrid

The Cube Madrid

The Cube Madrid

The Cube Madrid

The Cube Madrid

The Cube Madrid

The Cube Madrid


Descobreix més oficines que inspiren


Oficines que Inspiren n.7

 

Dynamic Yield – Tel Aviv

ICEX – Madrid

BetVictor – Gibraltar

Més informació

 

Oficines que Inspiren n.6

UtopicUs – Barcelona

Daruan VC – Madrid

AAA – California

Més informació

 

Oficines que Inspiren n.5

Altafonte – Madrid

Pernod Ricard – Gurgaon

Adobe – California

Més informació

 

Oficines que Inspiren n.4

Comet Meetings – Paris

McCann WorldGroup – Madrid

Paperless Post – New York

Més informació

 

Oficines que Inspiren n.3

Cloud Coworking – Barcelona

La Nube – Madrid

Etsy – Brooklyn

Més informació

 

Oficines que Inspiren n.2

Amazon – Seattle

Airbnb – Dublín

Coca Cola – Madrid

Més informació

 

Oficines que Inspiren n.1

CBRE – Madrid

Facebook – Madrid

Gray Magazine – Seattle

Més informació