Taules regulables: sota diferents punts de vista


No és una novetat. Les persones passem una gran quantitat d’hores al dia assegudes. El sedentarisme creix en la nostra societat generant cada vegada més malalties i dolències entre els treballadors. Les empreses han de reaccionar davant d’aquest problema oferint als seus treballadors solucions més efectives pel que fa a l’ergonomia. Tot desenvolupament que disminueixi un comportament sedentari ajuda a la millora de la salut dels empleats i les taules regulables són un exemple molt clar.

Les persones necessitem estar en moviment. Les taules regulables compten amb múltiples avantatges quan parlem de salut: s’adapten a les necessitats de cada persona i són aplicables a tot tipus d’espais. Això genera que augmenti el benestar entre les persones i siguin més productius desenvolupant el seu treball. A més de les importants avantatges en salut i benestar, les taules regulables en alçada ajuden a millorar la comunicació entre els treballadors augmentant la col·laboració i la creativitat.

Qualsevol tipus d’empresa, sigui quina sigui la seva activitat, en algun moment de la seva trajectòria necessitarà instal·lar taules regulables que s’adaptaran fàcilment en l’espai de treball i a cada persona. Enrere ha quedat el seu ús exclusivament per a llocs de treball tècnics com els d’arquitectura o enginyeria.

 

MOVE de Dynamobel

La taula regulable MOVE de Dynamobel ofereix respostes a necessitats importants com la intimitat, l’electrificació i l’estabilitat del lloc de treball. Existeixen tres models diferents que s’adapten perfectament a cada corporació: taules individuals, taules enfrontades i taules agrupades. Les taules poden estar equipades amb panells frontals de diferents alçades i amb faldons en el cas dels llocs individuals. Disposen de dos canals d’electrificació i de columnes vertebrades integrades per conduir el cablejat fins al terra.

La peculiaritat de la taula regulable Move de Dynamobel és el seu sistema anticol·lisió Smart Stop. La taula disposa d’un sistema d’alta sensibilitat com a mesura de seguretat que activa un fre mecànic que deté el moviment de la taula per evitar una col·lisió, tant en pujada com en baixada.


MOVE Dynamobel

MOVE Dynamobel

MOVE Dynamobel


TEMPTATION TWIN de Sedus

La taula regulable Temptaion Twin de Sedus ofereix la màxima ergonomia ja que s’adapta individualment en alçada i permet llibertat pel que fa a les postures que necessita cada cos. El model és apte tant per a ús individual, on es prioritza la concentració, com per al treball en equip, on es prioritza la comunicació. La taula regulable en alçada de Sedus ofereix configuracions d’oficina per a qualsevol tipus de necessitat.

La peculiaritat del sistema de Sedus és que les taules es poden adossar als mòduls d’armari Temptation Storage que assumeixen un paper important en el cablejat elèctric: el pas dels cables queda ocult i invisible. D’aquesta manera, cada lloc de treball està perfectament equipat amb totes les connexions necessàries, a més de disposar de lloc per emmagatzemar tot allò indispensable. Sedus ofereix 4 models de taula d’altura regulable: Temptation Twin, Temptation Four, Temptation Prime i Temptation C.


Temptation Twin Sedus

Temptation C Sedus

Temptation Four Sedus

Temptation Prime Sedus


La taula MOVE de Dynamobel està actualment disponible al nostre showroom. Si necessita més informació contacti amb nosaltres a través del formulari.